• Berichtcategorie:*** / Nieuws

Wij zijn erg blij jullie te kunnen melden dat het team van S.O.S. Antwerpen op 14 november, samen met 11 andere wetenschappers, door de Koninklijke Vlaamse Academie van België wordt gelauwerd met de Jaarprijs voor wetenschapscommunicatie: https://kvab.be/nl/prijzen/jaarprijzen-wetenschapscommunicatie.
 
We krijgen de prijs omdat we met het project op een creatieve en toegankelijke manier over wetenschap communiceren naar het brede publiek. Daar zijn we heel trots op.
 
De prijs is uiteraard niet alleen onze verdienste maar ook die van jullie, alle vrijwilligers die de voorbije jaren zo hard meegeholpen hebben. Jullie hebben ons geweldig geïnspireerd en gemotiveerd, waarvoor heel, heel veel dank! Jullie hebben niet enkel mee data verwerkt, maar ook meegeschreven, mee verklaard en mee de geschiedenis uitgespit. Jullie hebben ons uitdagende vragen gesteld, op interessante vondsten gewezen en jullie zijn zelf op onderzoek uitgegaan.  Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!
 
Wil je ons nog een duwtje in de rug geven? Stem ons dan naar de overwinning voor de EOS-publieksfavoriet: https://www.eoswetenschap.eu/publieksfavoriet2023