3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #2258
  rybelsg
  Deelnemer

  Ik lees dat “Dit keer is er geen tijdslimiet. U mag op eigen ritme werken, wanneer en zoveel het u past.” … leuk, maar ik veronderstel dat de onderzoekers toch enige verwachting koesteren wat betreft toeleveren van informatie. Misschien zijn er geen deadlines (zoals de week bij de registers), maar zijn er toch bepaalde krijtlijnen uit te zetten. Zelf hou ik ook liever van wat duidelijke afspraken qua timing dat maakt het plannen wat eenvoudiger..

  is het de bedoeling dat als er een maand klaar is wij de volledige sheet doorsturen naar het opgegeven adres, of alleen die maand? En wat met de volgende maand, opnieuw de volledige sheet? En moeten de maanden opeenvolgen?

   

  #2260
  Sarah Heynssens
  Sleutelbeheerder

  Beste Rybelsg,

  Om te garanderen dat het onderzoek op basis van deze databank van start kan gaan, hadden we alle gecontroleerde bestanden graag tegen 30 november ontvangen. Lijkt dit voor u onhaalbaar? Geef dan gerust een seintje en dan kennen we een deel van het werkpakket aan iemand anders toe.

  U mag telkens u de invoer van een maand heeft afgerond, het volledige werkblad doorsturen. Zo hoeft u niet te beginnen knippen en plakken. Wij zorgen dat alles op zijn plaats terechtkomt. De maanden moeten elkaar wel opvolgen. Dus u werkt eerst de maand januari af, dan februari, etc.. Werk ook steeds verder in hetzelfde bestand.

  Vriendelijke groeten,

  Sarah Heynssens

  #2269
  Peter
  Deelnemer

  Ik kom in de akte als geboorteplaats ‘Capellen’ tegen, in Antwerpen niet ongewoon, want het gaat hier over de plaatsnaam ‘Kapellen’.

  Letterlijk overnemen of niet?  Ik vermoed uw antwoord al, maar wil ook trachten gegevens correct in te voeren.

  Alvast bedankt voor een antwoord.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.