Home Forum Algemeen Bijgevoegde Akte

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #3306
  LeoLockley
  Deelnemer

  Bij Akte 2404 is in de marge nog een overlijden bijgevoegd via een vonnis vn een rechtbank van eerste aanleg. Wat moet ik daar mee doen ???

  #3307
  Sven Vrielinck
  Moderator

  Dag Leo,

  Je mag een volledige lijn invoegen in de Exceltabel en de gegevens van deze persoon op deze regel toevoegen. Kolom A mag je leeg laten op deze regel. Bedankt.

  Groeten,

  Sven

  #3314
  LeoLockley
  Deelnemer

  Ik heb de volledige tekst gezet in aanmerkingen. 2404bis stond genoteerd in de akte en heb ik zo ingevuld. Door 1901-1884 te doen heb ik 17 jaar ook ingevuld. Hopelijk oke zo ,

  Tekst :

  Van jare negentien honderd en een, den zestiende juni, is ter hoogte van Hasweert aan boord van het Duitsche zeilschip “Emin Pacha’, overleden Jacobus Carolus Johannes Aspeslagh, zeeman geboren te Vlissingen op acht ???? Achtien honderd vier en tachtig, zoon van Joannes Jacobus Aspelagh en van zijne echtgenoote Mariana Pieternella Calliet, krachtens zzn vonnis van de rechtbank van eerste aanleg zitting houdende te Antwerpen, de overlijdingsregister van den burgelijke stand ingeschreven onder nr 188 bij Antwerpen 24 juni 1929. De ambtenaar van de burgelijke stand getekend Lettelin, voor gelijkvormige melding Antwerpen 26 juni 1929.

  #3315
  Sven Vrielinck
  Moderator

  Goedemorgen Leo,

  Bisnummers in de kantlijn beschouwen we als volwaardige akten die we op dezelfde manier invoeren als gewone akten. We noteren de gegevens uit elke akte of bisnummer op een afzonderlijke regel zodat elke overledene precies één regel inneemt in het Excelbestand. Het is dus ook de bedoeling dat de gegevens van Jacobus Aspeslagh op een afzonderlijke lijn worden ingevoerd en mooi worden verdeeld over de kolommen waar ze thuishoren.  We mogen immers geen gegevens uit verschillende akten op dezelfde regel invoeren, ook niet in de kolom aanmerkingen  of de toelichting. Dat is belangrijk van de verwerking van de gegevens achteraf. Bedankt om hiermee rekening te houden.

  Groeten,

  Sven

  • Deze reactie is gewijzigd 2 jaren, 5 maanden geleden door Sven Vrielinck.
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.